Αθλητικά

Προ Ρέκο 8-12: Ήττα παρά τη «μάχη» στα ημιτελικά του Champions League του πόλο ανδρών

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι με την Προ Ρέκο για τα ημιτελικά του Champions League στο πόλο ανδρών, αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους και γνώρισε την ήττα με 12-8.

Μετά την έκπληξη της πρόκρισης στην καλύτερη 4άδα του Champions League, η Βουλιαγμένη “πάλεψε” και για μία νέα υπέρβαση, αλλά η Προ Ρέκο πάτησε το… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε την πρόκριση για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο και πήγε με ισόπαλο σκορ, 5-5, στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, αλλά η πολύπειρη αντίπαλό της, επέστρεψε καλύτερη και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Με ένα γρήγορο 5-0, οι Ιταλοί “καθάρισαν” το ματς και πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του Champions League, ενώ η Βουλιαγμένη θα αγωνιστεί πλέον στο μικρό τελικό για την τρίτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 0-5, 3-2

Βουλιαγμένη: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης

Προ Ρέκο: Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιούνγκερ 1, Φοντέλι 2, Πρεσιούτι, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς, Γκράτα, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button