Ομορφιά

Άντζελα Γκερέκου: «Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ήταν ένα χατίρι που έκανα στον Τόλη Βοσκόπουλο»

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Η Πρόεδρος του ΕΟΤ και ηθοποιός μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της και την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

«Η Γη της Ελιάς ήρθε και έμεινε στη ζωή μου, είπαμε για δύο χρόνια και θα συνεχίσει μάλλον και στον 3ο χρόνο. Ο Αντρέας Γεωργίου κατάφερε να με κάνει να επιστρέψω στην τηλεόραση. Ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί για 15 χρόνια δεν είχα ασχοληθεί. Ήμουν δοσμένη ολοκληρωτικά στην πολιτική, ήμουν 11 χρόνια βουλευτής και υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Όταν έγινα πρόεδρος του ΕΟΤ και μου έγινε αυτή η πρόταση είπα “ναι”, και σε έναν άνθρωπο όμως ο Αντρέας που είναι ένας πολυτάλαντος και καλός άνθρωπος. Σου εμπνέει τόση εμπιστοσύνη, έχει αστέρι πάνω του αυτό παιδί και ό,τι δύσκολο έχει περάσει το έχει μετατρέψει σε δημιουργία. Αγαπώ και εκτιμώ αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν αυτό το άλμα. Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι και φτάσαμε εδώ», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button