Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Δείπνο με μήνυμα στη Χαμάς

Μία μέρα πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Euroleague, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Μακάμπι Τελ Αβίβ δείπνησαν στην Αθήνα και έστειλαν το δικό τους συμβολικό μήνυμα στήριξης προς τους 133 Ισραηλινούς απαχθέντες.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Ελλάδα για την πρώτη μεγάλη μάχη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Euroleague.

Τα μέλη του ισραηλινού συλλόγου δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας (23/4), στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα, μέσω του οποία εξέφρασαν τη στήριξή τους σε όλους τους απαχθέντες από τη Χαμάς.

Γύρω από το τραπέζι που βρίσκονταν όλοι μαζί, υπήρχε μία κενή καρέκλα και πάνω της μία φανέλα στην οποίο αναγραφόταν η φράση «Επιστρέψτε τους στην πατρίδα, τώρα».

Οι Ισραηλινοί θέλησαν να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την υποστήριξη τους στους 133 ομήρους από τη Χαμάς και τις οικογένειές τους που περνούν δύσκολα τις τελευταίες μέρες.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο δείπνησε και ο Σιμόν Μιζράχι, ο οποίος είναι ο πρόεδρος-σύμβολο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

 

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Δείπνο με μήνυμα στη Χαμάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button