Ομορφιά

Μαίρη Συνατσάκη: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι»

Η Μαίρη Συνατσάκη, στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μαμάς, ενώ είναι αχώριστη με την κόρη της.

Για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή που επισφραγίστηκε με τη γέννηση της κόρης τους είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη: «Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο. Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα».

Αυτή τη φορά, η  Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube και εξήγησε τον λόγο που αναφέρθηκε στο παιδί της ως βιολογικά κορίτσι.

«Θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν θεωρείς φυσιολογικό να λες ότι το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι. Προέκυψε από το ποστ που είχα ανεβάσει την ημέρα της Γυναίκας με μία φωτογραφία με την μικρή και από συνομιλία μου με την Γωγώ Δελογιάννη, την σεφ που είναι και φίλη μου.

Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο γιατί, αν με ξέρετε και με ακολουθείτε, είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα. Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα δεν θα ισχύουν για εμένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση βιολογικά κορίτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου που προκύπτουν μετέπειτα στην ζωή…όχι πολύ αργότερα…οι άνθρωποι αποκτούν μία τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;

Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου το παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε…τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και την αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα γιατί άκουσα πολλούς να το κοροϊδεύουν στο Twitter» συνέχισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button