lifestyle

Συγκλονίζει φίλη του Ερμή Καραγιάννη: Μας έκανε delete και block στο Instagram, σαν να μας λέει «τέλος»

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο Ερμής Καραγιάννης, ο 23χρονος που είχε επιχειρήσει να μπει στο GNTM πριν από μερικά χρόνια, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Φίλη του νεαρού μοντέλου αποκάλυψε στη Super Κατερίνα τις τελευταίες του στιγμές.

Ο Ερμής Καραγιάννης είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM3 αλλά «κόπηκε» στις auditions. Το μοντέλο αυτοκτόνησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 9 Μαΐου, όπως είπε η φίλη του, Ρένια Τσακίρη.

«Αυτό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Σε κάποιους φίλους του μας έκανε delete και κάποιους άλλους block στο Instagram, σαν να μας λέει: “αυτό ήταν, τέλος”

Εμάς όμως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο», περιέγραψε η Ρένια Τσακίρη, σημειώνοντας ότι το 23χρονο μοντέλο δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

«Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά, πάντα μιλάγαμε, μου έλεγε “δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω”… προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, του έλεγα ‘βρες το νόημα της ζωής σου, όλοι το έχουμε περάσει”… αλλά δεν περίμενε ποτέ κανένας μας ότι θα φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ερμής Καραγιάννης αυτοκτόνησε», είπε.

«Παλαιότερα ο Ερμής Καραγιάννης έβλεπε σίγουρα ψυχίατρο, το τελευταίο διάστημα όχι.

Δεν δούλευε, έμενε με τον πατέρα του. Για την ακρίβεια, προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Το μόνο που μας είπε ο πατέρας του είναι ότι ήταν τόσο χαρούμενος, ότι ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε… οπότε “έφυγε” χαρούμενος.

  

Και μόνο που το λέω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε η φίλη του 23χρονου.

To άρθρο Συγκλονίζει φίλη του Ερμή Καραγιάννη: Μας έκανε delete και block στο Instagram, σαν να μας λέει «τέλος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button