Πολιτική

Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας από τον Γραμμένο μετά το επεισόδιο με Φλώρο – «Πρώτη φορά στα 50 χρόνια ποινική δίωξη για βιαιοπραγία βουλευτή»

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, που τραυματίστηκε στο επεισόδιο που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη (24.04.24) στο περιστύλιο της Βουλής, με τον ανεξάρτητο βουλευτή, κατηγορούμενο για κακούργημα, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο Βασίλης Γραμμένος συνοδευόμενος από το δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά, προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δηλώσουν στην ανακρίτρια της υπόθεσης, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας μετά το άγριο περιστατικό με το Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

Σε δήλωση του ο κ. Μαντάς είπε πως «είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος εν ενέργεια βουλευτή για παράβαση του άρθρου 157 του ΠΚ.

Η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος και διερευνάται το αδίκημα της βιαιοπραγίας εντός του Κοινοβουλίου και μάλιστα σε χρόνο που βρίσκεται σε ενάσκηση των καθηκόντων του».

To άρθρο Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας από τον Γραμμένο μετά το επεισόδιο με Φλώρο – «Πρώτη φορά στα 50 χρόνια ποινική δίωξη για βιαιοπραγία βουλευτή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button