Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μπόρνα Τσόριτς 2-0: Εμφατική νίκη και κόντρα με Μεντβέντεφ στα ημιτελικά της Ρώμης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε εξαιρετική εμφάνιση και νίκησε αρκετά άνετα τον Μπόρνα Τσόριτς με 2-0 σετ (6-3, 6-4) για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia της Ρώμης.

Παρότι έκανε τα εύκολα δύσκολα στο τέλος, ο Τσιτσιπάς (Νο5) έδειξε “χαρακτήρα” και απέκλεισε τον Κροάτη, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης. Πήρε έτσι το “εισιτήριο” για την 4άδα στη Ρώμη και θα αντιμετωπίσει πλέον τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για μία θέση στον τελικό του ιταλικού Masters.

Το παιχνίδι

Με καλό πρώτο σερβίς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν επέτρεψε στον Τσόριτς ούτε να… πλησιάσει σε ένα μπρέικ πόιντ, ενώ αντίθετα ο ίδιος έφθασε κοντά στο δεύτερο γκέιμ και τελικά έκανε το μπρέικ στο 8ο γκέιμ του πρώτου σετ. Σέρβιρε έτσι για το 1-0 και τα κατάφερε, παίρνοντας το προβάδισμα στο ματς.

Στο δεύτερο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε γρήγορα το πρώτο μπρέικ και έκανε σημαντικό… βήμα για τη νίκη. Δυσκολεύτηκε όμως να “κλείσει” το ματς και ο Τσόριτς βρήκε ένα μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 4-4. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας “απάντησε” όμως αμέσως με δεύτερο δικό του μπρέικ και έφθασε στο 6-4, για το 2-0 στα σετ και τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά της Ρώμης.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς – Μπόρνα Τσόριτς 2-0: Εμφατική νίκη και κόντρα με Μεντβέντεφ στα ημιτελικά της Ρώμης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button