Πολιτική

Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι για τα Τέμπη

Ανάρτηση στα social media για την δήλωση της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κοιτώντας την κάμερα και σχολιάζοντας τα όσα είπε η Βίκυ Φλέσσα ανέφερε «Το ξέρατε ότι είστε… δολοφόνοι; Δείτε μαζί μου μία σοκαριστική δήλωση. Επαναλαμβάνω το αδιανόητο: “Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί.” Κι εσύ που τώρα βλέπεις αυτό το βίντεο! Είναι η λογική εκείνη η γνωστή, ότι η χώρα χρεοκόπησε επειδή δεν έπαιρνες απόδειξη από τον φούρνο, όχι επειδή κάποιοι κατασπάραξαν τα δημόσια ταμεία».

Και συνέχισε λέγοντας πως «μόνο που εδώ η ντροπή φτάνει στα άκρα: Μία ολόκληρη κοινωνία βαφτίζεται συνένοχη στο έγκλημα των Τεμπών επειδή μία κυβέρνηση δεν θέλει να παραδεχτεί ότι άφησε καμένη την τηλεδιοίκηση, ότι προσέλαβε με κομματικά κριτήρια έναν ακατάλληλο σταθμάρχη, ότι μπάζωσε, μόνταρε, συγκάλυψε.

Όχι, δεν είμαστε όλοι συνένοχοι. Και σας παρακαλώ, να μην ανεχτείτε άλλο αυτή τη διάχυση ευθύνης, αυτή την ενοχοποίηση στην οποία σας υποβάλλει τόσο ύπουλα αυτή η κυβέρνηση. Σημειώνω ότι η κυρία Βίκυ Φλέσσα, που έκανε αυτήν την αποτρόπαια δήλωση, παραμένει υποψήφια ευρωβουλευτής του κ. Μητσοτάκη. Προφανώς τον εκφράζει».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button