lifestyle

Μαρίνα Μπομπέτσι – Μαρία Ιορδάνοβα: Μιλούν για το viral βίντεο που απογείωσε το «music bar Scorpios»

Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι έγιναν γνωστές στο TikTok με το περιβόητο σλόγκαν «Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ». Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν καλεσμένες στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η «Μαρίνα Μπομπέτσι και η Μαρία Ιορδάνοβα μιλούν στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το πού οφείλεται η επιτυχία του μαγαζιού «music bar Scorpios».

Μαρία: «Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στην Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman».

Μαρίνα: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η ”γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman. Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθαν και τα παιδάκια μου. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα. Φτάνουν 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία στα 18 μου προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους».

Μαρία: «Τέσσερις μήνες το έχω το μαγαζί και έγινε όλο αυτό στους δύο μήνες». Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε ”Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”. Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα! Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ».

Μαρίνα: «Στα σχόλια μου λένε ότι έχω μια απλότητα, το ”χωριάτικο” στυλ. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε με τους συνάδελφους καλά. Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρα ”καπάκι” τηλέφωνο».

To άρθρο Μαρίνα Μπομπέτσι – Μαρία Ιορδάνοβα: Μιλούν για το viral βίντεο που απογείωσε το «music bar Scorpios» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button