lifestyle

Ο Βασίλης Καλλίδης συνδυάζει τα ταξίδια του με τα μέρη που γύρισε τα βιντεοκλίπ της η Μαντόνα

Ένα ιδιαίτερο τρόπο αναψυχής έχει αποκτήσει ο Βασίλης Καλλίδης ο οποίος όπως αποκάλυψε συνδυάζει τα ταξίδια του με τις τοποθεσίες όπου γυρίστηκαν στα βιντεοκλίπ της Μαντόνα!

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένος ο γνωστός μάγειρας και θέλησε να μιλήσει για τις δυνατές φιλίες που έχει δημιουργήσει αλλά και για την ενδιαφέρουσα ασχολία του να πηγαίνει σε μέρη που η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, γύρισε τα βιντεκλίπ της. Ο Βασίλης Καλλίδης αποκάλυψε πως δεν είναι αυτός ο λόγος που κάνει τα ταξίδια του αλλά το βρίσκει ενδιαφέρον και αστείο για να ανεβάζει τα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Εγώ όταν πάω κάπου, συνήθως μακριά, το συνδυάζω με μέρη που έχει κάνει βινετοκλίπ η Μαντόνα. Το κάνω για να γελάσουμε. Όταν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να μαγειρέψω για το Survivor, είδα το νησί «La Isla Bonita», πήγα για να το δω να το πατήσω.

Πήγα να δω πού γυρίστηκε το Frozen, 4μιση ώρες μέσα στην έρημο για να φτάσουμε στην πιο επικίνδυνη έρημο του κόσμου, την πιο καυτή. Μετά με έβριζαν οι φίλοι μου. Στη Βενετία βρήκα τη γέφυρα που γυρίστηκε το «Like a virgin». Για το Instagram τα κάνω, για πλάκα. Δεν πάω για αυτό. Μόνο δύο φορές την είδα φέτος, στο Βερολίνο και στο Παρίσι».

«Πάμε Βερολίνο κι έχω πάει εγώ νωρίτερα λίγες μέρες που μου αρέσει να γυρνάω και λέω ας αφήσω ένα καλό εστιατόριο να πάω με την παρέα μου. Πάμε, καθόμαστε μέσα, βλέπουμε τον Απόστολο Μητρόπουλο, πιάνουμε κουβέντα. Βλέπω την παρέα όλη του Απόστολου να είναι αναστατωμένη. Λέω τι πάθατε έγινε κάτι; Λένε “που να στα λέω, πριν 10 λεπτά μπήκε η Μαντόνα”. Εμείς τρώγαμε κι εκείνη ήταν από πάνω. Το αστείο είναι ότι εγώ μέθυσα και βγαίνουμε έξω και βλέπουμε να σχολάει ένας κύριος από το ξενοδοχείο. Τον ρωτάγαμε τι έφαγε τέτοια ώρα 12μιση το βράδυ. Μια σαλάτα έφαγε. Χάρηκα που πήγα και την είδα, αλλά στεναχωρήθηκα γιατί το σόου ήταν λίγο, έλειπε η σπίθα», εξήγησε.

Αναφορικά με τους φίλους του, ο ίδιος είπε: «Είναι ό,τι πολυτιμότερο οι φίλοι. “Ξεβρακώνομαι” μπροστά τους. Είμαι ευγνώμων και με ανθρώπους που με βοήθησαν στην καριέρα μου, όπως δημοσιογράφοι γεύσης. Σε κάποιους δημοσιογράφους λέω ακόμα ότι “εσείς με φτιάξατε” και χαίρονται και χαίρομαι που το λέω. Στην Ψυχούλη δεν λέω ευχαριστώ γιατί θα με βρίσει».

To άρθρο Ο Βασίλης Καλλίδης συνδυάζει τα ταξίδια του με τα μέρη που γύρισε τα βιντεοκλίπ της η Μαντόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button