Ομορφιά

Ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μεταμόσχευση μαλλιών – Οι πρώτες φωτογραφίες και το μήνυμά του

Για τρίτη φορά βρέθηκε στο ιατρείο ο Κρατερός Κατσούλης προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταμόσχευση μαλλιών που ξεκίνησε το 2020. Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τα social media.

Το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουνίου ο Κρατερός Κατσούλης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως πραγματοποίησε μεταμόσχευση μαλλιών για τρίτη και τελευταία φορά.

Μάλιστα, ο ίδιος πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από την κλινική.

«2020 ήταν όταν πρωτοβρεθήκαμε. Σήμερα ήταν η τρίτη φορά και τελευταία, όσο αφορά τη μεταμόσχευση μαλλιών. Από εδώ και στο εξής θα βρισκόμαστε για καφέ και ωραίες συζητήσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο γιατρό Ιωάννη Γκούρα @gouras.john στην κλινική του @gourasjohn και στους εξαιρετικούς συνεργάτες του όλα αυτά τα χρόνια για την καταπληκτική δουλειά τους ,τη φροντίδα και τα όμορφα ,ζεστά χαμόγελα τους. Έχουν αλλάξει την καθημερινότητα της ζωής , σε παρά πολλούς ανθρώπους, που το είχαν πολύ ανάγκη, σαφώς περισσότερο από εμένα. καλή συνέχεια», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

Δείτε την ανάρτησή του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button