lifestyle

Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα

Ο Σπύρος Πούλης και ο Κώστας Αποστολάκης μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» για το πως βιώνουν τους γάμους τους μετά από 25 χρόνια αλλά και το πως διαχειρίζονται την πατρότητα σε σχέση με τις κόρες τους.

Η κάμερα του Mega βρέθηκε στη σκηνή του θεάτρου, όπου ο Κώστας Αποστολάκης και ο Σπύρος Πόυλης όπου εμφανίζονται. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στην πατρότητα, στις κόρες τους αλλά και στις δυσκολίες που έχει ένας γάμος ειδικά μετά από 25 χρόνια.

Ο Κώστας Αποστολάκης σχολίασε: «Πρέπει να καταλαβαίνουν τα παιδιά ότι δεν είναι δικά μας, είναι του κόσμου. βλέπω ότι μπαίνουνε στους γάμους των παιδιών και αποφασίζουν οι μητέρες, γιατί;» 

Και παραδέχθηκε: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άϋλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά».

Ο Σπύρος Πούλης είπε από την πλευρά του: «Προσπαθώ να βρω τρόπους να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Πρέπει να καταλαβαίνει το παιδί ότι είναι ο πατέρας του και θα το προστατεύσει. Εγώ με τα θέματα ασφάλειας φοβάμαι πάρα πολύ, πού πάει, πώς θα βγει μόνη της».

«Είμαι αυστηρός με την κόρη μου σε πράγματα που είναι ακραία αλλιώς δεν την ενοχλώ», ανέφερε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο Σπύρος Πούλης και ο Κώστας Αποστολάκης συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα ,επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο Νους.

To άρθρο Σπύρος Πούλης – Κώστας Αποστολάκης: Τα τρυφερά λόγια για τις κόρες τους και την πατρότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button