Τεχνολογία

Συνδεσιμότητα των μοτοσυκλετών CFMOTO με τα κινητά τηλέφωνα

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CFMOTO Hellas ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής CFMOTO Ride η οποία είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα της CFMOTO, θερμικά και ηλεκτρικά, δίτροχα και ATV.
Πιο συγκεκριμένα:
Περιγραφή εφαρμογής CFMOTO Ride
–  Η εφαρμογή CFMOTO Ride είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play και APP Store.
–  Συνδέεται μέσω T-Box (με Bluetooth & δορυφορικά) με τη μοτοσυκλέτα και στην οθόνη του τηλεφώνου προβάλλονται χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της μοτοσυκλέτας, πλοήγηση, αναβαθμίσεις OTA και άλλες χρήσιμες πληροφορίες δίχως να χρειάζεται ο κάτοχος να βρίσκεται κοντά της.
–  Σε κάθε μοτοσυκλέτα μπορεί να συνδεθεί μόνο 1 συσκευή ώστε να μη μπορεί κάποιος κακόβουλος να συνδεθεί και να πάρει τον έλεγχο της.

Σύνδεση με T-Box
–  Το T-Box δίνει πληροφορίες για τη μοτοσυκλέτα και την κατάσταση της, την κατάσταση του κινητήρα (στροφές, υπερθέρμανση) όπως επίσης πληροφορίες για την ασφάλεια (κλείδωμα/ξεκλείδωμα). Επίσης δίνει γενικές υπενθυμίσεις όπως όταν η μοτοσυκλέτα δεν έχει κινηθεί καιρό, ή όταν πέφτει η τάση μπαταρίας κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λειτουργίες εφαρμογής CFMOTO Ride
–  Ψηφιακό κλειδί. Πρόκειται για κλείδωμα/ξεκλείδωμα μέσω τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να έχει το κλειδί πάνω το ο κάτοχος ενώ ξεκλειδώνει αυτόματα μόλις πλησιάσει τη μοτοσυκλέτα και χωρίς να χρειάζεται να εκκινηθεί η εφαρμογή (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα).
–  Εύρεση μοτοσυκλέτας. Με το χαρακτηριστικό ‘μπιπ’ και με σινιάλο φώτων είναι πλέον εύκολο να τη βρεθεί καθώς ειδοποιεί για τη θέση που βρίσκεται παρκαρισμένη.
–  Με τον κινητήρα σβησμένο και το πλαϊνό σταντ κατεβασμένο, η μοτοσυκλέτα θα απενεργοποιήσει όλες τις λειτουργίες της εκτός από τον προβολέα που για 10 δευτ. θα μείνει φωτεινός για να περπατήσει ο κάτοχος με ασφάλεια μέχρι το σπίτι. (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα).
–  Δυνατότητα επιλογής διαφορετικού φωτισμού στην εμφάνιση της εφαρμογής (Interface).
–  Δυνατότητα καταγραφής ιστορικού διαδρομών.
–  Δυνατότητα υπενθύμισης κόπωσης αναβάτη, υπερθέρμανσης κινητήρα και υψηλών στροφών, χαμηλής στάθμης καυσίμου.
–  Παρακολούθησης κίνησης της μοτοσυκλέτας εντός ή εκτός των ορίων περιοχής που έχει ορίσει ο κάτοχος (Geofence).
–  Anti-Theft 2.0. Σε περίπτωση κλοπής η μοτοσυκλέτα δε θα μπορέσει να εκκινήσει μόλις ο κάτοχος ενεργοποιήσει την επιλογή Anti-Theft.

Από την 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2023 η Muvus, η αντιπροσωπεία της CFMOTO στην Ελλάδα θα προσφέρει εντελώς δωρεάν το T-Box σε κάθε μοτοσυκλέτα που θα πουληθεί αυτήν την περίοδο και δεν το διαθέτει ως standard εξοπλισμό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button