Πολιτική

Πρέπει η παγκόσμια κοινότητα, να αναλάβει δράση και να σταματήσει τα κυκλώματα αδίστακτων διακινητών


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023, 10:40

Το μήνυμα ότι «πρέπει επιτέλους η παγκόσμια κοινότητα, να αναλάβει δράση για να σταματήσει τα κυκλώματα τον αδίστακτων διακινητών, που στέλνουν δυστυχισμένους ανθρώπους στο θάνατο» έστειλε ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, σχολιάζοντας την τραγωδία στα ανοιχτά της Πύλου.

Ο κ. Πλακιωτάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «πρόκειται χωρίς αμφιβολία για μία πολύ μεγάλη ανθρώπινη απώλεια που μας έχει συγκλονίσει όλους» και ενώ σχολίασε δεν γνωρίζει τα περιστατικά, μετά τη θητεία του στο υπουργείο, όπως διευκρινησε γνωρίζει πολύ καλά ότι «πάντα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος έπιχειρούν έχοντας γνώση και εμπειρία, με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής» και πως «πάντα κάνουν το καλύτερο και έχουν διασώσει χιλιάδες συνανθρώπους μας στις θαλάσσιες μας».

Ο κ. Πλακιωτάκης παραβρέθηκε σε ημερίδα της ένωσης προσωπικού του Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με θέμα τα «Θαλάσσια ατυχήματα- πνιγμοί – πρόληψη- αντιμετώπιση και ψηφιοποίηση υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος». Στην ημερίδα συμμετείχαν στελέχη του αρχηγείου του Λιμενικού Αώματος, λιμενικοί από όλη την Κρήτη και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023, 10:40

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button