Αθλητικά

Παναθηναϊκός: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Μπερνάρ

Μία μέρα μετά τη μυϊκή ενόχληση που αισθάνθηκε στα πρώτα 10 λεπτά του κυριακάτικου (21/4) αγώνα με τη Λαμία, στους οπίσθιους μηριαίους μύες (κι αντικαταστάθηκε προληπτικά στο 21′), ο Μπερνάρ Ντουάρτε υποβλήθηκε σε μαγνητική αργά το απόγευμα της Δευτέρας (22/4).

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο 32χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει υποστεί μεγάλη «ζημιά» ήτοι θλάση στο συγκεκριμένο σημείο, που θα τον έθετε νοκ-άουτ για 2-3 εβδομάδες (το… πρόλαβε σε μεγάλο βαθμό κι ο ίδιος ο Μπερνάρ).

Εντούτοις, επειδή πρόκειται για πολύ «ύπουλο» σημείο κι ο Βραζιλιάνος είχε αυτή την ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους, η συμμετοχή του στο μεγάλο ματς της Τετάρτης (24/4) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 7η αγωνιστική των play off της Super League, παραμένει στο 50-50.

Ο «Μπέρνι» θα δοκιμάσει να προπονηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (23/4), θα μιλήσει με το τεχνικό και το ιατρικό τιμ και πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», με τον Φατίχ Τερίμ να τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή.

Ο Μπερνάρ άλλωστε, ξέρει καλύτερα απ’ όλους το σώμα του και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό απ’ το πως θα νιώσει στο συγκεκριμένο σημείο την Τρίτη (23/4). Ο Τερίμ πάντως, δεν σκοπεύει να πάρει το ρίσκο, εάν δεν έχει απόλυτα καθαρή εικόνα έως και λίγες ώρες πριν απ’ το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, προετοιμάζοντας αντίστοιχα από τώρα και το Plan B.

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Μπερνάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button