lifestyle

Χρήστος Βαλαβανίδης για Φιλιππίδη: Έκανε λανθασμένες επιλογές στη ζωή του κι αυτό το πληρώνει ακόμα και σήμερα

«Τον έβλεπα τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι είναι λίγο μουρντάρης», λέει ο Χρήστος Βαλαβανίδης.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Τον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο με σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις στο θέατρο. Περιμένατε κάτι τέτοιο;

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχω δουλέψει δύο τρεις φορές. Δεν το περίμενα. Τον έβλεπα ότι είναι λίγο… όπως λέγαμε παλιά, μουρντάρης, γιατί τώρα λέμε τη λέξη γα….λας. Έκανε λανθασμένες επιλογές στη ζωή του κι αυτό το πληρώνει ακόμα και σήμερα. Γι’ αυτό πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός στα βήματά του, ειδικά σε αυτά που πάνε μαζί με την καριέρα. Γιατί άλλη η καριέρα του ηθοποιού κι άλλη η ζωή.

Θα ξαναπαίζατε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αν επιστρέψει στο θέατρο;

Μπορεί.

Πιστεύετε ότι όλα αυτά πλήγωσαν το θέατρο;

Το θέατρο δεν έχει ανάγκη. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ είδα το χειμώνα και θέατρα γεμάτα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι το θέατρο δεν πληγώθηκε. Πάντα υπήρχαν αυτά στο θέατρο. Απλώς σήμερα υπάρχει το metoo και βγήκε όλο αυτό προς τα έξω.

Σας έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο;

Όχι, ποτέ.

To άρθρο Χρήστος Βαλαβανίδης για Φιλιππίδη: Έκανε λανθασμένες επιλογές στη ζωή του κι αυτό το πληρώνει ακόμα και σήμερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button