Αθλητικά

Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημο τέλος για τον Μάρκο Ασένσιο

Μετά από σχεδόν μία 10ετία στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάρκο Ασένσιο αποτελεί κι επίσημα παρελθόν για τη “Βασίλισσα” και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ασένσιο πήρε μετεγγραφή το 2014 στη Ρεάλ Μαδρίτης και μαζί της κατέκτησε συνολικά 17 τίτλους, αλλά την τελευταία 2ετία έχασε τη θέση του στην ομάδα και θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Οι “μερένγκες” τον αποχαιρέτησαν έτσι κι επίσημα, αποθεώνοντάς τον για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη της στον Μάρκο Ασένσιο, έναν παίκτη που υπερασπίστηκε το σήμα και τη φανέλα μας για επτά σεζόν.

Έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις 20 ετών και κατάφερε να μπει στην ιστορία του συλλόγου μας ως μέλος μιας ομάδας που έχει πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο επιτυχημένες στιγμές μας.

Κέρδισε 17 τίτλους στη Ρεάλ Μαδρίτης: 3 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 Πρωταθλήματα, 1 Copa del Rey και 3 Ισπανικά Σούπερ Καπ.

Οι Μαδριδίστας δεν θα ξεχάσουν ποτέ την καριέρα του και την υποδειγματική συμπεριφορά του όλο αυτό το διάστημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη σε αυτό το νέο στάδιο.

To άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης: Επίσημο τέλος για τον Μάρκο Ασένσιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button