lifestyle

Daddio: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ της ταινίας με τον Σον Πεν και τη Ντακότα Τζόνσον

Η ηθοποιός Ντακότα Τζόνσον (Dakota Johnson) πρωταγωνιστεί στη δραματική ταινία παραγωγής της Sony Pictures Classics, «Daddio», στο πλευρό του βραβευμένου με Όσκαρ Σον Πεν (Sean Penn).

Η Κρίστι Χολ με το «Daddio» πραγματοποεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους, ενώ υπογράφει και το σενάριο.

Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα σε ένα ταξί της Νέας Υόρκης με το οποίο η διάσημη πρωταγωνίστρια φεύγει από το αεροδρόμιο JFK με οδηγό τον Κλαρκ (Πεν), ο οποίος συστήνεται ως ο «φιλόσοφος του πεζοδρομίου».

Στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, οι δύο πρωταγωνιστές μοιράζονται μια εκ βαθέων συζήτηση, καθώς διασχίζουν τους δρόμους της Νέας Υόρκης με τελικό προορισμό το Χελς Κίτσεν του Μανχάταν.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ταινίας «το «Daddio» αναδεικνύει τη δύναμη που βρίσκεται σε σπάνιες στιγμές αληθινής επαφής, ακόμη και με το πιο απίθανο άτομο.

Αυτή η δυναμική ιστορία χαρακτήρων, που καταγράφεται σε μία μόνο διαδρομή ενός ταξί εξερευνά τα περίπλοκα μυστικά ειδικά αυτά που είναι κλειδωμένα σε ένα κινητό τηλέφωνο».

Εκτός από τους δύο πρωταγωνιστές και τη σεναριογράφο την παραγωγή υπογράφουν οι Ro Donnelly, Terry Dougas, Paris Kassidokostas-Latsis και Emma Tillinger Koskoff.

Το «Daddio» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Ιουνίου, όπως αναφέρει το Dark Horizons.

To άρθρο Daddio: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ της ταινίας με τον Σον Πεν και τη Ντακότα Τζόνσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button