Ομορφιά

Kim Kardashian: Μιλάει πρώτη φορά για τη προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της με τον Pete Davidson

Η Kim Kardashian μίλησε για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να μπει ξανά σε μια σχέση, μετά τον χωρισμό της με τον Pete Davidson.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από το διαζύγιό της με τον Kanye West κι η διάσημη τηλεπερσόνα έχει βρεθεί σε μία μόνο σοβαρή σχέση, την οποία δημοσιοποίησε κιόλας. Αυτή με τον κωμικό ηθοποιό.

Κανείς από τους δύο δεν εξήγησε ποτέ τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό τους. Ωστόσο, με τις δηλώσεις που έκανε η Kim Kardashian στη νέα της συνέντευξη στον Jay Shetty, φαίνεται πως πληγώθηκε πολύ.

Τόνισε μάλιστα, πως από εδώ και στο εξής, θα «προσέχει πολύ ποιον βάζει στη ζωή της». Βέβαια, δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα.

«Νομίζω πως θα είμαι πάντα μια απελπισμένη ρομαντική και θα θέλω να είμαι πάντα ερωτευμένη. Σίγουρα, μου αρέσει να μοιράζομαι με κάποιον τη ζωή μου και λατρεύω το να δημιουργώ νέες στιγμές με κάποιον», δήλωσε αρχικά.

Ωστόσο, τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό, όταν πρόκειται για μια σοβαρή σχέση να «πηγαίνεις αργά». «Σίγουρα θα πάρω τον χρόνο μου. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες, ειδικά όταν έχεις παιδιά και προσέχεις τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου», είπε.

«Αν μπορώ να κοιτάξω όσα έκανα λάθος και να προσπαθήσω να μην κάνω τα ίδια λάθη και πάρω πραγματικά τον χρόνο μου, νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό για εμένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button