Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Οριστική αναβολή στον ημιτελικό του χάντμπολ μετά την τροφική δηλητηρίαση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης

Η τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν 8 παίκτες και δύο προπονητές της ομάδας του ΠΑΟΚ, οδήγησε οριστικά στην αναβολή του αγώνα χάντμπολ ανδρών κόντρα στην ΑΕΚ.

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε το γεγονός, υποστηρίζοντας ότι έλαβε τα έγγραφα από το Γενικό Νοσοκομείο «Η Ελπίς», τα οποία και επιβεβαιώνουν την τροφική δηλητηρίαση σε 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, ο αγώνας για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών με την ΑΕΚ, αναβάλλεται και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ

Με απόφαση της ΔΕΠ/ΟΧΕ αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για σήμερα (ΚΓ Καματερού, 16:00) αγώνας των πλέι οφ της Handball Premier ανάμεσα στις ομάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τη ΔΕΠ/ΟΧΕ σήμερα το πρωί ότι αθλητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης από φαγητό που κατανάλωσαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή της ομάδας στην Αθήνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ ενημέρωσε το σωματείο ότι πρέπει να προσκομιστεί επίσημη διάγνωση από Δημόσιο Νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα.

Το έγγραφο από πλευράς του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Η Ελπίς» επιβεβαίωσε ότι 8 αθλητές και 2 μέλη του τεχνικού επιτελείου εξετάστηκαν με συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας, τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και δεν δύναται να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 

Ως εκ τούτου η ΔΕΠ ανέβαλε τον αγώνα, σύμφωνα με το άρθρο 29 παράγραφος 7 του κανονισμού αγώνων της ΟΧΕ και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button