Ομορφιά

Ειρήνη Κολιδά: Η έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη γυναικεία κακοποίηση

H Ειρήνη Κολιδά αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2017. Ξεχώρισε όχι μόνο για τις αθλητικές της ικανότητες, αλλά και για τον ζεστό και όμορφο χαρακτήρα της τον οποίο αγαπήσαμε. Η Ειρήνη Κολιδά είναι μια γυναίκα αισιόδοξη, αυθόρμητη και γεμάτη τρέλα για τη ζωή.

Είναι όμως και μια γυναίκα με ευαισθησίες και με τεράστια ψυχή και ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν στη κοινωνία μας. Για τον λόγο αυτό και η έκθεση ζωγραφική της αφορά τις γυναίκες!

Η Ειρήνη Κολιδά παρουσιάζει μια έκθεση ζωγραφικής με θέμα τη γυναικεία κακοποίηση με τίτλο «Ζωγραφίζοντας τις πληγές» στο θέατρο Σοφία Βέμπο στη Βούλα. Μήνυμά της: Με ειρήνη ψυχής και ελπίδα φωνής ενώνουμε τις προσπάθειές μας αντιδρώντας στην απραξία και την σιωπή.

Έκθεση με πίνακες εμπνευσμένους από τη βία, ζωγραφισμένους από το χρώμα που βγάζουν τα δάκρυα. Μόνο που καμιά φορά τα δάκρυα και η βία οδηγούν στο μέλλον, στην ελπίδα και στη δύναμη.

Στη σημαντική αυτή μέρα, το παρών έδωσαν φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες για να τιμήσουν με την παρουσία τους την Ειρήνη Κολιδά. Ανάμεσά τους ήταν και η Κιμ Κίλιαν μαζί με την MyNutri, στηρίζοντας το δυνατό μήνυμα της έκθεσης για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι η MyNutri  είναι μια εταιρία που αγαπάει τις γυναίκες και έχει στόχο να βοηθήσει τη κάθε μία ξεχωριστά να αγαπήσει το σώμα της και τον εαυτό της, μέσα από μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με θρεπτικά συστατικά.

Πηγή φωτογραφιών: Νίκος Χριστοφάκης

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button