Πολιτική

Το γ@μώτο, η ατάκα για τον Τσίπρα και τον Παναθηναϊκό και το «καρφί» για τους πρώην του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς είναι μεταξύ των 42 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την σύντομή του τοποθέτηση με χιουμοριστική διάθεση λέγοντας πως «βάλατε τον Παπαργυρόπουλο πριν από μένα και… ούτε γκόμενος σήμερα δεν μπορώ να το παίξω σήμερα».

«Λίγο ή πολύ με τους περισσότερους πλέον γνωριζόμαστε, να πω αρχικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους του κόμματος που με στήριξαν με την ψήφο τους και βρίσκομαι και εγώ ανάμεσα στους 42 υποψήφιους για την Ευρωβουλή. Ειλικρινά είναι πολύ κολακευτικό και τιμητικό γιατί με γνωρίζετε ελάχιστα και ξανά ευχαριστώ», είπε ο Νίκος Παππάς.

Η ατάκα για τον Τσίπρα και τον Παναθηναϊκό

«Είμαι ο Νίκο Παππάς, πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, έχω παίξει σε αρκετές ομάδες της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μιας και είναι ο Αλέξης εδώ, θα πω τον Παναθηναϊκό που έπαιξα 10 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι, άκουσα ότι στον Πειραιά πήγα καλά και γι’ αυτό θα εστιάζω πλέον στην εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως τόνισε, «νιώθω ότι εκπλήρωσα όλα μου τα όνειρα όσον αφορά στον αθλητισμό, μπαίνω πλέον στον στίβο της πολιτικής γιατί μέσω αυτής νιώθω ότι μπορώ να βελτιώσω τις ζωές των πολλών». Στο σημείο αυτό ακούστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης να λέει: «Βάλε τρίποντο!».

Για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης ρε γ@μώτο

«Έχω μια αποστροφή με την ξύλινη γλώσσα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπω στη μάχη, να παλέψω για μια Ελλάδα και μια Ευρώπη της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ειρήνης και της Αλληλεγγύης ρε γ@μώτο, τι να κάνουμε!», τόνισε ο Ν. Παππάς.

«Ο κόσμος έχει απηυδήσει, οι νέοι έχουν απογοητευτεί. Εγώ θα ήθελα να τους πείσω να πάνε να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές», υπογράμμισε, επισημαίνοντας ότι στην πολιτική έμπλεξε με παρότρυνση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως είπε, «ήθελε να με κάνει δήμαρχο της Αθήνας».

«Δεν θα γκρινιάξω για τους πρώην, τι να κάνουμε», είπε για τα πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, νυν της Νέας Αριστεράς, που είχαν εναντιωθεί στην υποψηφιότητά του, ενώ σημείωσε πως πιστεύει στον Στέφανο Κασσελάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button