Ομορφιά

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έγινε μια άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στο ψηφοδέλτιο του κόμματός της και την ένταξη του συντρόφου της Διαμαντή Καραναστάση σε αυτό που προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Είναι μια επίθεση που έγινε σε μένα, άγρια και προσωπική. Δέχτηκα μια επίθεση ως γυναίκα αρχηγός κόμματος. Επιχειρήθηκε μια σύγχυση της προσωπικής μου ζωής με το κίνημά μας και έγινε και μια άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου Διαμαντή Καραναστάση, που είναι ο άνθρωπος που έχει σηκώσει στην πλάτη του την πλεύση ελευθερίας, είναι εκείνος που σε όλες τις δυσκολίες εμπνεύστηκε ιδέες, βρήκε λύσεις και πήρε πρωτοβουλίες και είναι και εκείνος που στη περίοδο αυτή σχεδίασε τη στρατηγική για να επικοινωνήσουμε σε όλη την Ελλάδα, την Πλεύση Ελευθερίας και να μάθει ο κόσμος αυτό που κάνουμε», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε:  «Είμαστε άνθρωποι και έχουμε οικογένειες. Μπορεί να μην έχω παιδιά αλλά τα παιδιά του Διαμαντή είναι σαν παιδιά μου, με τη μητέρα τους έχουμε μια άριστη σχέση. Είναι μια πολύ σημαντική και αξιόλογη γυναίκα. Αυτό που μας στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι βλέποντας ο Διαμαντής την κόρη του Νιόβη, ένα υπέροχο πλάσμα, μια μικρή σύγχρονη διανοούμενη, που είναι έφηβη, είχε διαγράψει τα social media γιατί έγινε αναπόδραστα δέκτης σχολίων για τον πατέρα της, είναι ένα υπέροχος πατέρας, είχε τη σοφία να διαχωρίσει τον εαυτό του από την τοξικότητα και να προστατεύσει τον εαυτό του…».

«Στεναχωρήθηκα… Στο παρελθόν είχε μιλήσει ο Διαμαντής για το bullying που είχα δεχτεί εγώ, τώρα είναι η ώρα να μιλήσω εγώ για το bullying που δέχεται εκείνος… Έχω δεχτεί πάρα πολλές επιθέσεις, και την περίμενα αυτή την επίθεση… Είμαι φύσει αισιόδοξη», συμπλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button