Ομορφιά

Τζένη Μελιτά: Η εμφάνιση με ένα από τα αγαπημένα σύνολα της Lily Collins από το «Emilly in Paris»

Μία σημαντική διάκριση εκτός συνόρων, σημείωσε ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, όταν δημιουργίες του εμφανίστηκαν στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Emily in Paris»,.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς η σειρά έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και θεωρείται το «Sex and The City» της νέας γενιάς, καθώς το στυλ των πρωταγωνιστριών δημιουργούν τάσεις στον χώρο της μόδας.

Κι αυτό δεν είναι φυσικά τυχαίο, αφού πίσω από το «Emily in Paris» κρύβεται η εμβληματική ενδυματολόγος Patricia Field. Μάλιστα, αυτή ήταν που σύστησε τον Έλληνα σχεδιαστή, στον παραγωγό της σειράς, Darren  Star.

Ένα από τα σύνολα του Βασίλη Ζούλια που φόρεσε η Lily Collins στη δημοφιλή σειρά, φόρεσε η Τζένη Μελιτά στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν».

Πιο συγκεκριμένα με τη βοήθεια των στυλιστριών της Χριστίνα Λεοντιάδου και Ελισάβετ Μιχαλοπούλου διάλεξε ένα σύνολο με μπλε δαντελένιο bustier με κλος καρό φούστα στους τόνους του μπλε, του πορτοκαλί και του ιβουάρ.

Η Τζένη Μελιτά μάλιστα έγραψε στα social media: «Emily in Paris vs Τζένη in Κατεχάκη».

Το συγκεκριμένο σύνολο το είδαμε στη σειρά Emily in Paris φορεμένο από τη Lily Collins και φέρει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button