Αθλητικά

Η Μαρία Σάκκαρη ανοίγει το πρόγραμμα της Παρασκευής στη Ρώμη – Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει με το διπλό

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνουν στη «μάχη» του Masters τη Ρώμης την Παρασκευή (09.05.2024).

Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα στο 100άρι Masters της Ρώμης, αντιμετωπίζοντας το μεσημέρι της παρασκευής της 23χρονη Βαρβάρα Γκάρτσεβα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports6HD και θα κάνει πρώτο… σερβίς στις 12:00, ανοίγοντας το πρόγραμμα στη Grand Stand Arena.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που Σάκκαρη και Γκάρτσεβα θα τεθούν αντιμέτωπες, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να την έχει κερδίσει τον Φεβρουάριο του 2023 στο Linz της Αυστρίας, με 6-4, 6-2.

Όποια τενίστρια περάσει στη φάση των «32», θα συναντήσει εκεί τη νικήτρια του ουκρανικού «εμφυλίου» Τσουρένκο – Καλίνινα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο διπλό του τυρνουά, με παρτενέρ τον Ολλανδό Ρόμπιν Χάασε και αντιπάλους τους Κούλχοφ/Μέκτιτς, Νο.7 του ταμπλό. Tο ματς αυτό θα ανοίξει την αυλαία στο Court 2 (12.00).

Σε ό,τι αφορά το μονό του Internazionali BNL d’ Italia, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με Γιαν Λέναρντ Στρουφ ή Πέδρο Κατσίν το Σάββατο (11.05).

To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη ανοίγει το πρόγραμμα της Παρασκευής στη Ρώμη – Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει με το διπλό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button