Αθλητικά

Άρης – Ολυμπιακός: Με Μορόν η αποστολή των «κιτρίνων»

Ο Άρης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και ο Λορέν Μορόν βρίσκεται κανονικά σε αυτή, αλλά παραμένει αμφίβολος για το ματς.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε τον Μορόν στην αποστολή για το Άρης – Ολυμπιακός και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, για να δει αν θα μπορεί να υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του, ο οποίος προέρχεται από μικροτραυματισμό.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης και Αγοραστός.

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός: Με Μορόν η αποστολή των «κιτρίνων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button