Αθλητικά

Κούγιας: Αυτό που έκαναν Μάντζιος και Καρυπίδης είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους διεκδικητές του τίτλου

Ο Αλέξης Κούγιας δεν έκανε κάποια δήλωση για το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να αναφερθεί στον Άρη και τους Θοδωρή Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για το “παραποδόσφαιρο”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:

“Δε θα μιλήσω καθόλου για το υπέροχο αυτό παιχνίδι που απολαύσαμε σήμερα. Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έκαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους φιλάθλους, βάρβαρη προσβολή σε όλες τις μεγάλες και ιστορικές ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, βάρβαρη προσβολή στην ιστορική ομάδα του Άρη.

Ο Άρης δεν είναι Βέροια, ούτε το Μοσχοχώρι, το χωριό του Καρυπίδη. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για πονηρές ιστορίες. Προσκαλώ τον εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του παιχνιδιού και συγχρόνως να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις σε σχέση με την ανατροπή του σκορ, δε θέλω να πω τίποτα άλλο”.

To άρθρο Κούγιας: Αυτό που έκαναν Μάντζιος και Καρυπίδης είναι βάρβαρη προσβολή προς όλους τους διεκδικητές του τίτλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button