Πολιτική

Σε καταφύγιο ζώων στην Ιεράπετρα ο Μητσοτάκης – Το «ευχαριστώ» του ιδιοκτήτη

Επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων «Takis Shelter» έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κρήτη, όπου συζήτησε για τη λειτουργία του ενώ δέχθηκε και τα σχόλια του ιδιοκτήτη για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση για τα ζώα και τα κατοικίδια.

«Μας λύσατε τα χέρια», είπε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του καταφυγίου ζώων «Takis Shelter», Τάκης Προεστάκης, για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ για την προστασία και τη φροντίδα ζώων, καθώς ήταν πολύ καλές για το έργο του καταφυγίου και των φιλοζωικών οργανώσεων.

«Για πρώτη φορά τίθεται πραγματικά σε εφαρμογή», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στο πλέγμα νομοθετικών προνοιών για τα ζώα συντροφιάς. Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στο καταφύγιο και ενημερώθηκε για τον σκοπό και τη λειτουργία του από τον Τάκη Προεστάκη.

Το «Takis Shelter» είναι ένας βραβευμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στη διάσωση και τη φροντίδα αδέσποτων ζώων στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 400 σκυλιά και άλλα αδέσποτα ή άρρωστα ζώα.

Ο ιδιοκτήτης του καταφυγίου, το προσωπικό και εθελοντές, περιθάλπουν τα αδέσποτα ζώα, τα στειρώνουν, τα φροντίζουν και τα διαθέτουν για υιοθεσία, κυρίως σε χώρες του εξωτερικού.

To άρθρο Σε καταφύγιο ζώων στην Ιεράπετρα ο Μητσοτάκης – Το «ευχαριστώ» του ιδιοκτήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button