lifestyle

H αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη όταν ενημερώθηκε στον ημιτελικό του Survivor για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει κρύψει την αγάπη που τρέφει για τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη του Survivor να ενημερώνεται για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στο «τριφύλλι» κατά την διάρκεια του ημιτελικού του ριάλιτι επιβίωσης, με τον ίδιο να μην μπορεί να το πιστέψει.

Άλλωστε η εν λόγω κίνηση αποτελεί αναμφίβολα την μεταγραφή της δεκαετίας στο Ελληνικό μπάσκετ, με ουκ ολίγους να εκπλήσσονται με την συγκεκριμένη απόφαση. 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες έχει χάσει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, με τον Γιώργο Λιανό να θέλει να του κάνει ένα… δωράκι και να του ανακοινώνει στον αέρα της ζωντανής μετάδοσης του προγράμματος την εν λόγω είδηση.

Ο φιναλίστ του Survivor All Star αντέδρασε μάλλον ψύχραιμα, με τον ίδιο να γελά και να ρωτά εάν πρόκειται για αλήθεια ή κάποια φάρσα.

 

To άρθρο H αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη όταν ενημερώθηκε στον ημιτελικό του Survivor για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button