lifestyle

Rolling Stones: Σα να μην πέρασε μια μέρα – Η sold out περιοδεία των 80χρονων γερόλυκων της ροκ

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική με μια συναυλία σε έναν κατάμεστο συναυλιακό χώρο στο Χιούστον χθες Κυριακή και με πολλούς θαυμαστές τους να έχουν ταξιδέψει από διάφορες πόλεις για να τους δουν από κοντά υπό τον φόβο ότι αυτή πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά.

Η χθεσινή ήταν η πρώτη από 16 εμφανίσεις των Rolling Stones που είναι προγραμματισμένες στο πλαίσιο της περιοδείας τους Hackney Diamonds Tour για τις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι τον Ιούλιο.

Οι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος συνέρρευσαν στο NRG Stadium του Χιούστον φορώντας μακό μπλουζάκια με το διάσημο λογότυπο της μπάντας με τα χείλη και τη γλώσσα.

Το συγκρότημα, που σχηματίστηκε πριν από πάνω από έξι δεκαετίες, άνοιξε τη συναυλία με το τραγούδι του “Start me up” και τον Μικ Τζάγκερ να εμφανίζεται στη σκηνή με ένα γυαλιστερό, ριγέ σακάκι, ένα μακό με παγιέτες και μαύρο τζιν παντελόνι.

Το πλήθος άρχισε αμέσως να χορεύει στους ρυθμούς αυτού του τραγουδιού που κυκλοφόρησε το 1981.

Ο 80χρονος Τζάγκερ χόρευε, χοροπηδούσε και έτρεχε πάνω κάτω στη σκηνή και τραγούδησε με τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος — τον 80χρονο Κιθ Ρίτσαρντς και τον 76χρονο Ρόνι Γουντ.

Παρότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος αρνήθηκε να δώσει αριθμό εισιτηρίων που κόπηκαν, η ιστοσελίδα πώλησης εισιτηρίων StubHub παρατήρησε ότι δύο ώρες πριν από το σόου λιγότερο από το 2% των συνολικών εισιτηρίων ήταν διαθέσιμα.

Το συγκρότημα συγκέντρωσε ανθρώπους κάθε ηλικίας στο στάδιο με τους περισσότερους ωστόσο να είναι άνω των 60 ετών. Τα 18 τραγούδια που ερμήνευσε η μπάντα επί δύο ώρες και πλέον περιελάμβαναν έναν συνδυασμό από τις κλασικές επιτυχίες τους και τρία τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο τους “Hackney Diamonds”, το πρώτο τους άλμπουμ με πρωτότυπο υλικό μετά το 2005 και το πρώτο επίσης μετά τον θάνατο του ντράμερ Τσάρλι Γουότς το 2021.

Μεταξύ των επιτυχιών τους που καταχειροκροτήθηκαν ήταν οι “Jumping Jack Flash”, “You can’t always get what you want” και “Out of Time”.

 

Το συγκρότημα έκλεισε το σόου με την επιτυχία “(I can’t get no) Satisfaction” και αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί στο Jazz and Heritage Festival στη Νέα Ορλεάνη για μια ειδική εμφάνιση.

To άρθρο Rolling Stones: Σα να μην πέρασε μια μέρα – Η sold out περιοδεία των 80χρονων γερόλυκων της ροκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button