lifestyle

«Κάποιοι έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω αλλά η μόδα είναι η ζωή μου»

Έχοντας κάνει μία λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας, η Έβελυν Καζαντζόγλου μίλησε για το πως αποφάσισε να πει το «ναι» για να συμμετέχει ως κριτής στο My Style Rocks, ενώ ετοίμαζε μία μεγάλη μετακόμιση στο εξωτερικό.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, μιλά στο νέο τεύχος του περιοδικού HELLO! και την Μαρία Κολιάτσα αναφορικά με την μεγάλη της αγάπη που είναι η μόδα αλλά και για την εκπομπή My Style Rocks στην οποία είναι μέλος της κριτικής επιτροπής. Το γνωστό μοντέλο στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως σκόπευε να μετακομίσει στο Μιλάνο όταν της έγινε πρόταση για το show.

Τι σε έκανε να απαντήσεις θετικά στο «My Style Rocks»;

«Ήμουν σε μια περίοδο που ετοιμαζόμουν να μετακομίσω για λίγο καιρό στο εξωτερικό. Μάλιστα πολύ αθόρυβα, όσο βρισκόμουν στο Μιλάνο με τους συνεργάτες μου, έβλεπα κάποια διαμερίσματα, σκεφτόμουν πολύ έντονα τη μετακόμισή μου και ήθελα να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να το κάνω με τις προϋποθέσεις που επιθυμούσα.

Το έχω κάνει ήδη πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά πλέον ήθελα σε αυτή την ηλικία που βρίσκομαι να είναι πιο σταθερά τα επόμενα βήματά μου, γιατί πλέον μια μετακόμιση μου φαίνεται βουνό.

Πήγα στην εκπομπή ως guest, πέρασα όμορφα, δίπλα μου βέβαια είχα και τον Στέλιο Κουδουνάρη με τον Δημήτρη Σκουλό, που με ξέρουν πολύ καλά και μου έδωσαν πολλή βοήθεια, ώστε να νιώσω οικεία και να ανοιχτώ. Δεν πήγα με τη διάθεση να κάνω κάτι άλλο παρά μόνο το guest μου. Όλοι μου έδωσαν χώρο, με παρότρυναν να είμαι ο εαυτός μου, πράγμα που έκανα και έτσι προέκυψε η πρόταση».

Τι είναι για σένα η μόδα;

«Είναι η μητρική μου γλώσσα. Αυτή τη δουλειά την κάνω από τα 15 μου. Μέσα σε αυτή μεγάλωσα. Εκεί έκανα τις σπουδές μου. Αυτή μου δίνει οξυγόνο. Όταν πηγαίνω στο εξωτερικό, κάτι που κάνω συχνά, είναι πολύ αναζωογονητικό, γιατί μέσα σε αυτόν τον κύκλο ανθρώπων νιώθω όμορφα. Έχουμε τις ίδιες επιρροές, την ίδια οπτική. Οπότε για μένα η τηλεόραση δεν είναι η βασική μου δουλειά. Η μόδα είναι η ζωή μου».

Ήταν εύκολα τα χρόνια μέχρι να εδραιωθείς στη δουλειά σου;

«Καθόλου. Το μόνο πράγμα που με κράτησε σε αυτή τη δουλειά ήταν η ίδια η αγάπη που ένιωθα γι’ αυτή. Για πολλά χρόνια δεν ευχαριστούσα κανέναν, με έβλεπαν και έλεγαν ότι δεν έχω άστρο.

Με κρατούσε για πολύ καιρό το πάθος μου για τη δουλειά. Μου έλεγαν ότι δεν κάνω, έπαιρνα συνέχεια απορρίψεις, μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω, να μην επενδύσω σε αυτή τη δουλειά και άλλα πολλά τέτοια.

Εγώ φυσικά δεν το πίστευα αυτό. Πίστευα ότι, με το να δουλεύω σκληρά να είμαι επαγγελματίας και σωστή, κάποια στιγμή θα έρθει κι η σειρά μου.

Αυτό που λένε οι πιο παλιοί, «Περίμενε τη σειρά σου», πιστεύω πολύ ότι ισχύει. Όταν αγαπάς κάτι και το κάνεις με πάθος, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να σε βρει.

Βεβαίως επένδυσα πολύ στο εξωτερικό και σε πράγματα που οι περισσότερες δεν τα επιχείρησαν και δεν επένδυσαν σε αυτά. Οι περισσότερες έκαναν μια πολύ ωραία καριέρα στην Ελλάδα, δεν μπήκαν στη διαδικασία να προσπαθήσουν στο εξωτερικό. Εγώ πίστεψα ότι μπορώ να τα καταφέρω έξω και έτσι και έγινε».

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, της οποίας η ομορφιά και η θηλυκότητα είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης, όπως επίσης και το φλογερό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά, είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες fashion & beauty creator στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button