Πολιτική

Ομολογία Βορίδη ότι το «έγγραφο» του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που διακινούσαν προεκλογικά Σκέρτσος και ΝΔ, ήταν πλαστό


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 12:40

Για πλαστογράφους κατηγορεί ο συντονιστής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Διονύσης Τεμπονέρας, τον Μάκη Βορίδη και τον Άκη Σκέρτζο.

«Σε τηλεοπτική συνέντευξη ο κ. Βορίδης παραδέχτηκε ότι το ΓΛΚ δεν έχει την νομική δυνατότητα να κοστολογεί προγράμματα κομμάτων», σημειώνει ο κ. Τεμπονέρας.

 

 

Αναλυτικά η δήλωση του συντονιστή της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

 

Για 15 ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο κ. Σκέρτσος κουνούσε στα κανάλια ένα «έγγραφο» ως δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Χθες βράδυ αποκαλύφθηκε ότι το έγγραφο αυτό ήταν πλαστό.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο κ. Βορίδης παραδέχτηκε ότι το ΓΛΚ δεν έχει την νομική δυνατότητα να κοστολογεί προγράμματα κομμάτων.

Οι δηλώσεις Βορίδη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο και νυν εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Σκέρτσο και τον φέρνουν αντιμέτωπο με την βαριά κατηγορία της πλαστογραφίας.

Λυπόμαστε πολύ που ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρατάει ως εκπρόσωπο του έναν πλαστογράφο. Δεν μας εκπλήσσει, όμως, διότι και ο ίδιος επικαλέστηκε το πλαστό έγγραφο Σκέρτσου.

Και καλούμε για ακόμη μια φορά τον κ. Μητσοτάκη να μην κρυφτεί. Να έρθει σε από κοινού κοστολόγηση των προγραμμάτων μας σε όποιον ανεξάρτητο φορέα θέλει και την επόμενη ημέρα να γίνει τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες για την αλήθεια των προγραμμάτων μας και όχι για τα fake news της Πειραιώς.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, 12:40

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button