Οικονομία

Στις 5 Ιουλίου το 5th Family Business Conference


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 17:22

Στις 5 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το «5th Family Business Conference-Towards a sustainable future», το οποίο διοργανώνεται από την Palladian Conferences για πέμπτη συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος, με χρυσούς χορηγούς την Alpha Bank και την EY Ελλάδος.

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην αίθουσα ILISSOS, θα ασχοληθεί με τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση και διαχείρισή τους.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις έχουν σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία και λειτουργούν ως πρότυπα για την υγιή επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη.

Παράλληλα, είναι βαθιά ριζωμένες στην ελληνική κοινωνία και η σπουδαιότητα τους υπερβαίνει τα οικονομικά οφέλη. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης και υγιούς επιχείρησης και ποιοι οι παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά την αξία της; Πόσο σημαντική είναι η υιοθέτηση πρακτικών εναρμονισμένων με την εταιρική διακυβέρνηση, το περιβάλλον και την κοινωνία;

Στο συνέδριο, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν και θα απαντηθούν τα παραπάνω ερωτήματα με σκοπό να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά εκείνα που διακρίνουν τις υγιείς οικογενειακές επιχειρήσεις και τους επιτρέπουν να επιβιώσουν και να εξελιχθούν σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό τοπίο.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, 17:22

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button