Πολιτική

Απάντηση του Νίκου Ρωμανού στον Στέφανο Κασσελάκη για τον Γιώργο Αυτιά: Η υποκρισία περισσεύει

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει νωρίτερα με ανάρτησή του πως «η καπηλεία του πατριωτισμού, της πίστης και της οικογένειας από τη Δεξιά τελειώνει εδώ», απαντώντας σε όσους από την ΝΔ τον κατέκριναν για τα όσα είπε στην συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, ενώ «επιτέθηκε» και στο το «Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια» που αναφώνησε ο Γιώργος Αυτιάς στην παρουσίασή του ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Ρωμανός αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης επιλέγει να σχολιάσει διχαστικά το δικαίωμα του καθενός στο να αναφέρεται στην πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια.

«Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να σχολιάσει διχαστικά, το αυτονόητο δικαίωμα του να αναφέρεται στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια, εντάσσοντάς το στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης, την ίδια στιγμή ουσιαστικά απαγορεύει στους πολιτικούς του αντιπάλους να κάνουν το ίδιο, στοχοποιώντας τους!

Και προκειμένου να τα «πιάσει» όλα πετάει και έναν διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας! Για μια ακόμα φορά, δυστυχώς, η υποκρισία περισσεύει!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button