lifestyle

Πέτρος Ιακωβίδης: Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του

«Εννοώ ότι η γυναίκα που, μέχρι να φύγεις από το σπίτι, μπορεί να σε ηρεμήσει, είναι η μητέρα μας» σχολίασε ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day και στον Γιώργο Γιαννούλια και μίλησε για την οικογένειά του και τις σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ιακωβίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα, όσο κι αν είναι αυτό, ότι κι αν έχω καταφέρει, πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι γονείς μου. Δηλαδή δεν έχω καταφέρει μόνος μου. Έρχονται στις πρεμιέρες μου και από… τις πρόβες generale είναι εδώ».

«Ειδικά όταν βγαίνω να τραγουδήσω και βλέπω τον πατέρα μου, που είναι συγκινημένος, για μένα είναι πολύ όμορφο αυτό. Καλά, για τη μητέρα μου δεν το λέω ότι συγκινείται γιατί συγκινείται γενικά οπότε ο πατέρας είναι ο πιο συγκρατημένος.

Η μάνα μου έχει εύκολο το κλάμα και είναι αυτό το “αχ παιδί μου” και αγκαλιά ενώ τον πατέρα μου τον θυμάμαι πάντα σε όλες τις πρεμιέρες να μην κάθεται ποτέ εκεί που τους έχω βάλει να κάτσουν στο τραπέζι. Τριγυρνάει μέσα στο μαγαζί, παρατηρεί τα πάντα και μόλις τελειώνω, έρχεται και μου λέει: “αυτό ήταν έτσι, εκείνο έπρεπε να το πεις έτσι, εκείνο έγινε έτσι”. Νομίζω ότι είναι από τους πιο δύσκολους κριτές».

  

«Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του. Εννοώ ότι η γυναίκα που, μέχρι να φύγεις από το σπίτι, μπορεί να σε ηρεμήσει, είναι η μητέρα μας. Θέλεις την αγκαλιά της, σε ηρεμεί, σου παίρνει τα προβλήματα.

Οπότε, όταν μια γυναίκα σου βγάζει αυτό, ότι όσα προβλήματα κι αν έχεις, γυρνάς στο σπίτι και μπορεί να τα ξεχάσεις όλα μόνο που την βλέπεις, είναι κάτι αντίστοιχο. Τώρα, αν την έχω βρει, δεν μπορώ να το πω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Πέτρος Ιακωβίδης στον Alpha.

To άρθρο Πέτρος Ιακωβίδης: Κάθε άντρας σε μια σχέση ψάχνει τη μαμά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button