lifestyle

Στέφανο Σαρτίνι: Η σχέση μου με τη Ρούλα Κορομηλά δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το «Bravo»

Ο Στέφανο Σαρτίνι μίλησε για τη ζωή του με την Ρούλα Κορομηλά, για την καρδιά του που χτυπά Ελληνικά και την απώλεια του αδελφού του που τον σημάδεψε.

Ο γνωστός Ιταλός σκηνοθέτης,Στέφανο Σαρτίνι, μιλώντας στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», είπε πως πάντα έρχεται στην Αθήνα, γιατί στην καρδιά του είναι μισός Ιταλός, μισός Έλληνας.

«Πρωτοήρθα στην Ελλάδα για το “Ciao Antenna”, το ετοίμασα όλο από το μηδέν, δεν υπήρχε ούτε πλατό. Στην αρχή είχαμε πολύ κόντρα, εγώ προσπαθούσα να έχω την Ρούλα Κορομηλά χαλαρή και να παρουσιάζει καλά. Κάναμε πολλά κάστινγκ, αλλά εγώ είδα την Ρούλα από την τηλεόραση και πίστευα ότι ήταν η καλύτερη για να παρουσιάσει το Ciao Antenna».

Ο Στέφανο Σαρτίνι είπε πως μπορούσε να συνεργαστεί με την Ρούλα Κορομηλά μετά τον χωρισμό τους καθώς, όπως λέει, είχαν ακόμη να δώσουν πολλά.

«Η σχέση μου με την Ρούλα δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το ‘’Bravo’’. Ποτέ δεν λέω ποτέ, για μια μελλοντική συνεργασία μου με την Ρούλα. Μια φορά κάναμε κάτω από 40% και η Ρούλα φώναζε. Στον τελικό του Fame Story με την Καλομοίρα κάναμε πάνω από 70% τηλεθέαση. Στο πρώτο επεισόδιο του Ciao η Ρούλα μιλούσε ελληνικά, η βοηθός μου μετέφραζε στα ιταλικά κι εγώ έδινα οδηγίες στα αγγλικά. Πανικός! Μια χορεύτρια έπεσε κάτω και έφυγε όλο το μπαλέτο κι εγώ έδειχνα ένα άδειο πλατό».

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο αναφέρει πως ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον θέλει καθισμένο σε μια καρέκλα, όπως τώρα.

«Δεν ξέρω αν θα πάει καλά η ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, γιατί είναι παλιά ιδέα. Είμαι 40 χρόνια στην τηλεόραση. Έχω τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως όταν ήμουν 20 χρονών. Δεν έχω πια κανέναν από την οικογένειά μου, με τον αδελφό μου ήμασταν πολύ δεμένοι, ήταν η αγάπη μου στη ζωή».

To άρθρο Στέφανο Σαρτίνι: Η σχέση μου με τη Ρούλα Κορομηλά δεν πήγαινε καλά γι’ αυτό σταμάτησε το «Bravo» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button