Αθλητικά

Ο τρελαμένος Μουρίνιο περίμενε στο πάρκινγκ τους διαιτητές του τελικού του Europa League: «Είσαι μια γαμ@@@@η ντροπή»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν εκτός εαυτού μετά το τέλος του τελικού του Europa League ανάμεσα στη Ρόμα και τη Σεβίλλη, έχοντας τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Άντονι Τέιλορ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ακολούθησε τους διαιτητές στο πάρκινγκ του γηπέδου και επιτέθηκε  στον Άγγλο ρέφερι.

Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα, μόλις είδε την διαιτητική ομάδα να αποχωρεί από το γήπεδο, άρχισε να φωνάζει προς το μέρος του Άντονι Τέιλορ βρίζοντας στα ιταλικά και στα αγγλικά.

Ο απελσταμένος της UEFA, Μέντε Ροσέτι, προσπάθησε να ηρεμήσει τον Μουρίνιο, ο οποίος έχασε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό την άνοιξη.

Δείτε το βίντεο:

«Ήταν ένα έντονο, αρρενωπό παιχνίδι, με έναν διαιτητή που έμοιαζε Ισπανός. Ήταν κίτρινη, κίτρινη, όλη την ώρα. Η αδικία φαίνεται από το γεγονός ότι ο Έρικ Λαμέλα έπρεπε να είχε δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν τη δέχθηκε. Εκτέλεσε και πέναλτι. Ας ελπίσουμε ότι ο Τέιλορ σφυρίζει μόνο στο Champions League και κάνει εκεί τις ίδιες βλακείες όπως απόψε, και όχι στο Europa League

Αυτό που είπα πριν από τον αγώνα είναι πως είτε θα φύγουμε από εδώ με το τρόπαιο είτε θα πεθάνουμε. Οπότε, πεθάναμε. Είμαστε νεκροί από άποψη κούρασης, νεκροί ψυχολογικά, νεκροί επειδή θεωρούμε ότι είναι μια άδικη ήττα με πολλά συμβάντα που είναι αμφισβητούμενα.

Είμαστε νεκροί από κόπωση, αλλά υπερήφανοι. Πάντα λέω ότι μπορείς να χάσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ποτέ την αξιοπρέπεια ή τον επαγγελματισμό σου. Κέρδισα πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς, έχασα αυτόν, αλλά επιστρέφω σπίτι πιο υπερήφανος από ποτέ, αυτήν τη φορά. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα φέτος.

Νοιαζόμαστε για τη φανέλα, νοιαζόμαστε για τη φύση μας, παίρνουμε τα πράγματα στα σοβαρά, δουλεύουμε με ταπεινότητα και δίνουμε όλα όσα έχουμε να δώσουμε. Ο καθένας από εμάς αντιδρά με διαφορετικό τρόπο. Κάποιος κλαίει, κάποιος άλλος όχι, αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι μας είμαστε πολύ λυπημένοι. Γυρίζουμε κουρασμένοι, νεκροί με το αίσθημα της αδικίας», δήλωσε ο Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του τελικού του Europa League.

To άρθρο Ο τρελαμένος Μουρίνιο περίμενε στο πάρκινγκ τους διαιτητές του τελικού του Europa League: «Είσαι μια γαμ@@@@η ντροπή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button