Τεχνολογία

Νέος ηλεκτροκινητήρας για eBikes από την Yamaha

Η Yamaha γιορτάζει 30 χρόνια καινοτομίας στα eBikes, παρουσιάζοντας το νέο εύχρηστο και ελαφρύ ηλεκτροκινητήρα PWseries C2

Η Yamaha Motor Company ιδρύθηκε το 1955 και κατά τη διάρκεια των επτά τελευταίων δεκαετιών, έχει γίνει συνώνυμη με την ανάπτυξη καινοτόμων νέων τεχνολογιών και τολμηρών νέων ιδεών για τον κόσμο των δίτροχων οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πρωτοποριακό πνεύμα σε συνδυασμό με τη διαρκή επιθυμία για εξερεύνηση νέων ιδεών, έχουν κάνει τη Yamaha ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στον κόσμο των μοτοσυκλετών και των scooter. Αυτή η φιλοσοφία για διαρκή εξερεύνηση νέων ιδεών, οδήγησε το εργοστάσιο σε έναν εντελώς νέο κλάδο στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όπου διέθεσε σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη του Power Assist System (PAS) για ποδήλατα. Διαθέτοντας έναν ηλεκτροκινητήρα που παρέχει υποβοήθηση στη χρήση των πεντάλ, το Yamaha PAS τοποθετήθηκε σε ένα ειδικά σχεδιασμένο ποδήλατο το 1993, το οποίο ήταν το πρώτο eBike παραγωγής στον κόσμο.

Τα τελευταία 30 χρόνια, η Yamaha έχει αναπτύξει μια επιτυχημένη σειρά ηλεκτροκινητήρων με μικρές διαστάσεις, υψηλή ροπή και χαμηλό βάρος, οι οποίες φημίζονται για την ομαλή και άμεση παροχή ισχύος. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτρονικού ελέγχου, οι ηλεκτροκινητήρες της Yamaha προσφέρουν μια φυσική αίσθηση που εξασφαλίζει μια μοναδική και απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Οι ηλεκτροκινητήρες της Yamaha έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλά κορυφαία εργοστάσια κατασκευής eBike και έχουν αποκτήσει μεγάλη φήμη για την εξαιρετική ποιότητα, την εκπληκτική αξιοπιστία και την άκρως αποτελεσματική παγκόσμια υποστήριξη που προσφέρουν.

Νέος PWseries C2: Ιδανικός για καθημερινή οδήγηση στην πόλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκτεταμένη γκάμα ηλεκτροκινητήρων με μικρές διαστάσεις και υψηλή τεχνολογία ενισχύεται περαιτέρω με το λανσάρισμα του νέου PWseries C2, του ελαφρού, κομψού και ευέλικτου ηλεκτροκινητήρα για eBikes, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη.
Ο νέος PWseries C2 αναπτύχθηκε με βάση τον επιτυχημένο PW-CE και αποδίδει μεγαλύτερη κατά 10% ροπή από το προηγούμενο μοντέλο, προσφέροντας αυξημένη απόδοση στο δρόμο.

Μικρός και αθόρυβος

Το μικρό του μέγεθος δίνει στους σχεδιαστές των eBike, την ελευθερία να δημιουργήσουν ένα ευέλικτο πλαίσιο με εξαιρετικό κράτημα και καλή απόσταση από το έδαφος, ενώ η αθόρυβη λειτουργία του ενισχύει τη συνολική εμπειρία οδήγησης και συμβάλλει σε ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον για όλους.

Ισχυρός και ελαφρύς

Αποδίδοντας 55Nm ροπής, ο PWseries C2 παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις στην πόλη και την ύπαιθρο. Είτε μετακινείστε στο κέντρο της πόλης, είτε πηγαίνετε στην αγαπημένη σας καφετέρια, αυτός ο προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτροκινητήρας για eBike παρέχει άφθονη ισχύ, και άμεση απόδοσή, σε συνδυασμό με φυσική αίσθηση στην οδήγηση. Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 3 κιλά, ο PWseries C2 είναι πολύ πιο ισχυρός από ότι υποδηλώνει το βάρος του, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς ηλεκτροκινητήρες για πολλά μοντέλα εισόδου στον κόσμο των eBikes.

Κορυφαίες τεχνολογίες υποβοήθησης του αναβάτη

Με 30 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτροκινητήρων για eBikes, η Yamaha είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ανάπτυξη εξελιγμένων τεχνολογιών υποβοήθησης για τον αναβάτη. Ο νέος ηλεκτροκινητήρας PWseries C2 επωφελείται από το κορυφαίο για τον κλάδο λογισμικό της Yamaha, το οποίο ανταποκρίνεται άμεσα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, έτσι ώστε να μπορεί ο αναβάτης, να απολαμβάνει ομαλή, απρόσκοπτη και φυσική υποβοήθηση στα πεντάλ.

Λειτουργία Αυτόματης Υποστήριξης

Χρησιμοποιώντας μια σειρά αισθητήρων, η λειτουργία αυτόματης υποστήριξης του PWseries C2 μπορεί να αλλάξει σε οποιαδήποτε από τις τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες υποβοήθησης, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης. Αυτή η ικανότητα άμεσης αντίδρασης σε καταστάσεις όπως η κλίση ή ο αντίθετος άνεμος εξασφαλίζει την αυτόματη μετάδοση του κατάλληλου επιπέδου ισχύος στα πεντάλ όποτε απαιτηθεί. Με αυτό τον τρόπο, αυτός ο νέος ηλεκτροκινητήρας προσαρμόζεται τέλεια σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης, από τους συνωστισμένους δρόμους των πόλεων μέχρι και τα ορεινά μονοπάτια.

Τέσσερα επίπεδα υποβοήθησης και λειτουργία απενεργοποίησης

Οι αναβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των τεσσάρων διαφορετικών επιπέδων υποβοήθησης High, Standard, Eco και Eco+, τα οποία τους δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται την απόδοσή τους, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης. Δίνουν επίσης στους αναβάτες, την ευκαιρία να επιλέξουν τη λειτουργία υποβοήθησης που ταιριάζει στην αυτονομία που επιθυμούν.

Λειτουργία Walk-Assist.

Κατά το σπρώξιμο του eBike, η λειτουργία Walk Assist παρέχει πρόσθετη υποβοήθηση, η οποία διευκολύνει τη μετακίνηση όταν σταθμεύετε ή διασχίζετε έναν πεζόδρομο.

Συμβατότητα με όλες τις οθόνες και μπαταρίες της Yamaha.

Ο PWseries C2 είναι πλήρως συμβατός με όλες τις οθόνες και τις μπαταρίες της Yamaha, προσφέροντας αυξημένη σχεδιαστική ευελιξία στους κατασκευαστές eBike. Αυτός ο νέος ηλεκτροκινητήρας αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιλογή για τα νέα μοντέλα αστικής μετακίνησης.

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά του PWseries C2

– Πολλαπλών χρήσεων νέος ηλεκτροκινητήρας εισόδου για eBikes

– Στοχεύει στην κατηγορία αστικής, καθημερινής μετακίνησης

– Αναπτύχθηκε με βάση τον επιτυχημένο PW-CE. Παράγει 55Nm ροπής, η οποία είναι κατά 10% μεγαλύτερη από τη ροπή του προκατόχου PW-CE

– Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία

– Μόλις 3 κιλά

– Μικρές διαστάσεις

– 250 W/36 V

– Τέσσερα επίπεδα υποβοήθησης και λειτουργία απενεργοποίησης είναι επίσης διαθέσιμα στο πρόγραμμα αυτόματης υποστήριξης

– Λειτουργία Walk-Assist

– Συμβατότητα με όλες τις οθόνες και μπαταρίες της Yamaha.

– Μέγιστη ταχύτητα υποβοήθησης 25 χλμ./ώρα

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button