Αθλητικά

ΑΕΚ – Νίκλας Ελίασον: «Η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου, με έχει βοηθήσει πολύ ο Ματίας Αλμέιδα»

Η ΑΕΚ θριάμβευσε στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στην κατάμεστη OPAP Arena, επικρατώντας με 3-0 στην 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νίκλας Ελίασον.

Με δύο δικά του γκολ, ο Νίκλας Ελίασον οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη τίτλου επί του Παναθηναϊκού και μετά τον αγώνα μίλησε στο Sportbladet, κάνοντας λόγο για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αποθεώνοντας και τον Ματίας Αλμέιδα.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

«Υπήρχε απίστευτη πίεση στην Αθήνα όλη την εβδομάδα πριν από αυτό το παιχνίδι. Παίξαμε καλά και ήταν μια σημαντική νίκη. Οι φίλαθλοι έμειναν για αρκετή ώρα στο γήπεδο και μας αποθέωσαν».

Για την εξέλιξη που έχει στην ΑΕΚ φέτος: «Νομίζω ότι έχω κάνει μεγάλα βήματα στην ποδοσφαιρική μου εξέλιξη και πετυχαίνω πολλούς πόντους. Την κατατάσσω ως την καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Στο 1-0 παίρνω την μπάλα από τον Πινέδα, μπαίνω μέσα από τα δεξιά και τελειώνω με το αριστερό. Ήταν ένα ωραίο γκολ. Στο 3-0 σουτάρω μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα. Δεν ήταν το δυσκολότερο γκολ που έχω βάλει».

Για τις πιθανότητες του τίτλου, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν: «Έχουμε αποκτήσει πολύ καλή θέση, αλλά έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Υπάρχει πλήρης εστίαση σε αυτό. Δεν πανηγυρίσαμε πολύ χθες».

Για το αν τον παρακολουθούν από την εθνική Σουηδίας: «Δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά ελπίζω. Βάζω όλη μου την ενέργεια να αποδίδω στην ΑΕΚ και θα δούμε που θα οδηγήσει αυτό». 

Για τον Ματίας Αλμέιδα: «Ο Αλμέιδα είναι ένας απίστευτα ικανός προπονητής και πραγματικά με έχει βοηθήσει πολύ. Παίζουμε διασκεδαστικό ποδόσφαιρο με υψηλή πίεση. Έχει καλό μέλλον μπροστά του σαν προπονητής».

To άρθρο ΑΕΚ – Νίκλας Ελίασον: «Η καλύτερη σεζόν στην καριέρα μου, με έχει βοηθήσει πολύ ο Ματίας Αλμέιδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button