Επιστήμη

O καιρός σήμερα – Zougla

Tην Τρίτη 22 Αυγούστου αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και ενισχυμένους ανέμους. Πολύ υψηλή θα είναι κατά τόπους η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 39, στην Ήπειρο από 18 έως 39-41 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 38-40 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 38-40 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 22 έως 34-36 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 38-39 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ, και στα παράκτια τμήματα της Δυτική Ελλάδας ανατολικοί βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Ενισχυμένοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεων έως 6 μποφόρ αναμένονται επίσης σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 37 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και πολλή ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button