lifestyle

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία βαπτίζουν τον γιο τους – Ποιοι θα είναι οι νονοί

Σε φουλ ρυθμούς για ένα άκρως ευχάριστο γεγονός βρίσκονται η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη βάπτιση του γιου τους με την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία να τρέχουν για τις προετοιμασίες.

Το μυστήριο της βάφτισης αναμένεται να γίνει στο τέλος της άνοιξης με τους δύο ευτυχισμένους γονείς να προσπαθούν να βρουν ένα… παράθυρο ελεύθερου χρόνου ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τη Real Life, η βάφτιση σχεδιάζεται να γίνει μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία, όπου θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 7 Μαΐου και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία της 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και Ceo της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, ο Μποτία junior αναμένεται να έχει δύο νονούς! Υποψήφιοι μεταξύ άλλων είναι στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της Βασίλειος Σισμιρίκης.

Όσο για το όνομα του μικρού, το ζευγάρι δεν έχει επιλέξει ένα καθαρά ισπανικό όνομα αλλά αυτό που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους και το οποίο σκοπεύουν αποκαλύψουν την ημέρα της βάφτισης. Παράλληλα πρόκειται να προσθέσουν ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και συγγενείς που θα δώσουν το “παρών” στην σημαντική αυτή στιγμή της ζωής τους. Πρόβα βάφτισης αναμένεται να κάνει η Ελένη Φουρέιρα λίγες μέρες πριν, αφού μέσα στο Μάιο μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο, θα γίνει νονά του παιδιού της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Λίας Παπαδοπούλου και Γιώργου Μπενιουδάκη

To άρθρο Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία βαπτίζουν τον γιο τους – Ποιοι θα είναι οι νονοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button