lifestyle

Όλγα Κιουρτσάκη: Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω, είναι αρκετές γυναίκες

Με βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok η Όλγα Κιουρτσάκη, απάντησε στα αρνητικά σχόλια που έλαβε για το γεγονός πως δεν εργάζεται.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη ασχολείται με την ανατροφή της κόρης της όπως εξήγησε, δίνοντας έτσι μια άμεση απάντηση στα δυσμενή σχόλια μετά από σχετική ερώτηση follower.

«Το βίντεο που ανέβασα με την απάντηση που έδωσα στην κοπέλα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι εδώ μέσα υπάρχει ανθρωποφαγία. Όχι μόνο για αυτό που είπα εγώ γιατί αν το καλοσκεφτείς δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω είναι αρκετές γυναίκες που έχουν αποφασίσει ότι θα κάτσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και θα δουλεύει ο σύζυγός τους», ανέφερε αρχικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

«Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά που μπορεί να αναλάβει ποτέ μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν σωστό άνθρωπο, να τον βγάλει έξω στην κοινωνία. Να τον μάθει να σέβεται να μην κρίνει να μην μπαίνει και να γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγια την οποιαδήποτε ηλιθιότητα που του κατεβαίνει στο κεφάλι, έτσι γιατί θέλει να μειώσει κάποιους ανθρώπους», συνέχισε και πρόσθεσε.

@olgadkiourtsaki #mygirl #γιαεσας #foryourpage #fypシ #scorpio_love #φιλοιτικτοκ #fyp #fy #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤❤❤❤😚 #2024 #foryoupage #memories ♬ original sound – Nhạc Thư Giãn Giảm căng thẳng

«Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την κοινωνία ομάδες και πολλές ομάδες επιτίθεται σε ομάδες που δεν τους αρέσουν. Εμείς που είμαστε μανούλες και καθόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχουμε την οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα, εμένα δουλεύει ο σύζυγός μου, είτε επειδή δεν έχουν καμιά βοήθεια γιατί το παιδί δεν θα πάει παιδικό σταθμό από 2-3 μηνών. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και το οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;» ανέφερε μέσα σε όλα.

To άρθρο Όλγα Κιουρτσάκη: Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω, είναι αρκετές γυναίκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button