Πολιτική

Σάλος από τη δήλωση της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη – «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη πως «τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί».

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η Βίκυ Φλέσσα, αναφερόμενη στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη,  υποστήριξε πως «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως «και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί».

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Η δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

«Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:

«Ο απαράδεκτος ισχυρισμός της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Β. Φλέσσα, για το έγκλημα στα Τέμπη, ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», επιβεβαιώνει ότι κάθε πτυχή της εμπλοκής της ΝΔ σ’ αυτή την τραγωδία οδηγεί στη συγκάλυψη, την πρόκληση και την ύβρη.

Η προσπάθεια της υποψήφιας της ΝΔ να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και να την «ξεπλύνει» από συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων στελεχών της, οι οποίες δεν περιορίζονται στην ίδια την τραγωδία, αλλά και σε όλα όσα ακολούθησαν και αποκαλύπτονται συνεχώς, συνιστά βαθύτατη προσβολή προς τους συγγενείς των θυμάτων, που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για απόδοση δικαιοσύνης.

Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας, η οποία συμμερίζεται πλήρως την αγωνία των συγγενών για δικαιοσύνη και στηρίζει τον αγώνα τους».

Στη δήλωση της κ. Φλέσσα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας σε ανάρτησή του πως «την ώρα που η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα κάνει την ανατριχιαστική δήλωση “τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί“, οι άσπονδοι συνέταιροι Άδωνις Γεωργιάδης και Νέα Αριστερά προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα διαστρεβλώνοντας δήλωσή μου για την Υγεία».

To άρθρο Σάλος από τη δήλωση της Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη – «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button