Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Παραιτήθηκε για να κουκουλωθεί η υπεροψία του μέχρι τις εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Κώστα Καραμανλή για τη δήλωσή του μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι και πάλι υποψήφιος στις Σέρρες στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «ο πολιτικός υπεύθυνος του εγκλήματος των Τεμπών Κώστας Αχ. Καραμανλής σήμερα επιβεβαίωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών έγινε απλά για να κουκουλωθεί η ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία του μέχρι τις επόμενες εκλογές.

Αντί να κρατήσει τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα.

Αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να απαντήσει:Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε; Ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη «συμβολική» παραίτησή του από υπουργός μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας»;

To άρθρο ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Παραιτήθηκε για να κουκουλωθεί η υπεροψία του μέχρι τις εκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button