Αθλητικά

Λαμία – ΠΑΟΚ: Θέλει να βγάλει αντίδραση στη Φθιώτιδα για να παρακολουθήσει με ηρεμία το αθηναϊκό ντέρμπι

Χωρίς περιθώρια για άλλη βαθμολογική απώλεια, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό των πλέι οφ, Λαμία (17:00, Newsit.gr, Cosmote Sport 1) και θέλει το “τρίποντο” που θα του επιτρέψει να παρακολουθήσει με ηρεμία το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός που θα ακολουθήσει, περιμένοντας κάποιο “δώρο” από το ντέρμπι της Super League.

Στο “Αθανάσιος Διάκος”, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματά του. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, έπειτα από τον αποκλεισμό της από την Κλαμπ Μπριζ και μάλιστα με δύο ήττες (1-0 στο “Γιαν Μπρϊντέλ Στάντιον” και 0-2 στην Τούμπα), γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα, αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, με 2-1.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, έφερε τον Ολυμπιακό στο -1 από τον ΠΑΟΚ. Χωρίς να έχουν δώσει το ντέρμπι της Τούμπας με τους Πειραιώτες, οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο -4 από το δεύτερο Παναθηναϊκό και στο -5 από την πρωτοπόρο, ΑΕΚ. Έτσι, το αποψινό αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena, αναμένεται να έχει κάποιο “δώρο” για το “δικέφαλο του Βορρά”.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για τους “ασπρόμαυρους” ειδικά από τη στιγμή που απέναντί τους θα βρουν τη Λαμία, μια ομάδα που έχει το απόλυτο σε ήττες στο μίνι πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη το βαρύ 5-0 από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα μέσα στη Φθιώτιδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Γιάννη Κωνσταντέλια να επιστρέφει στην αποστολή, καθώς είχε μείνει εκτός με τους Πειραιώτες λόγω μιας ίωσης, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι οι Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Τζίμας

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ – Βασιλαντωνόπουλο, Τζανετόπουλο, Κορνέζο, Αμαράλ – Τζανδάρη, Σλίβκα – Νούνιες, Τσιλούλη, Λέι – Μάλτσι.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης

Βοηθοί: Φωτόπουλος, Στάικος

4ος: Τσιμεντερίδης

VAR: Ζαμπαλάς, Μεϊντανάς

To άρθρο Λαμία – ΠΑΟΚ: Θέλει να βγάλει αντίδραση στη Φθιώτιδα για να παρακολουθήσει με ηρεμία το αθηναϊκό ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button