Ομορφιά

Χριστίνα Αλούπη: «Η ζυγαριά με στοίχειωνε για πολύ καιρό, από την εφηβεία…»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχτηκε τη Χριστίνα Αλούπη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», το πρωί του Σαββάτου 27/5.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δικές της αυξομειώσεις βάρους μετά τις εγκυμοσύνες και μοιράστηκε τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνει μια σωστή σχέση με το σώμα της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλούπη παραδέχτηκε: «Πήρα 27 κιλά και στις δύο εγκυμοσύνες. Όχι μαζί, 27 κιλά στην πρώτη και 27 στη δεύτερη. Απλά στη δεύτερη δε μπορούσα να τα χάσω. Πρώτα από όλα, άρχισα να πονάω. Τα γόνατά μου, οι αστράγαλοί μου και δε μπορούσα να καταλάβω τι έχω πάθει. Τελικά το σώμα μου δε μπορούσε να κουβαλήσει αυτά τα 27 κιλά. Το άλλο που έγινε είναι ότι είχα κάνει το ετήσιο check up μου και βγήκε τσιμπημένη η χοληστερίνη. Έτσι, επειδή δε μπορούσα να χάσω το βάρος, απευθύνθηκα σε μία διατροφολόγο».

«Ο διατροφολόγος μού είπε ότι πρέπει να ασκούμαι γιατί δε φτάνει μόνο η διατροφή που θα μου δώσει εκείνος. Αυτό είναι όλο το κόλπο αλλά και η “συνταγή” για να διατηρήσεις το βάρος» πρόσθεσε επίσης η Χριστίνα Αλούπη, μιλώντας στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Λίγο νωρίτερα, η Χριστίνα Αλούπη είχε πει: «Η ζυγαριά με στοίχειωνε για πολύ καιρό, από την εφηβεία. Θυμάμαι ότι είχα έναν θερμιδομετρητή και σημείωνα τι έτρωγα, γιατί «έπρεπε» να συμπληρώσω τάδε θερμίδες στην ημέρα. Δεν είχε σημασία τι έτρωγα αρκεί να ήταν οι σωστές θερμίδες. Όλα λάθος τα έκανα. Με στοίχειωνε μέχρι που κατάλαβα ότι δεν είχα το αποτέλεσμα που επιθυμούσα και άρχισα να το ψάχνω, να ενημερώνομαι και να ρωτάω γιατρούς.

Τώρα έχω μία ζυγαριά που μπορεί να ανέβω μόνο 2 φορές τον χρόνο γιατί έχω καταλάβει ότι η ζυγαριά δεν έχει σημασία ως ένα σημείο. Οι δείκτες έχει σημασία, το λίπος, η μυϊκή μάζα κι δεν ήξερα ότι υπάρχει το σπλαχνικό λίπος. Τα όργανα περιβάλλονται από λίπος, δεν είναι μόνο ό,τι βλέπεις. Επηρεάζει την υγεία μας συνολικά αυτό».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button