lifestyle

Το metoo είναι πολύ χρήσιμο αλλά θέλει και μια ρέγουλα

“Λίγο να μπορούμε να εξετάζουμε διπλά και τριπλά γιατί μπορεί να στιγματιστούν άνθρωποι” δηλώνει η Φωτεινή Δάρρα.

Για τις στιγμές που την σημάδεψαν στην προσωπική της ζωή αλλά και τις δυσκολίες που συνλάντησε στον χώρο του τραγουδιού μίλησε από καρδιάς η Φωτεινή Δάρρα στην κάμερα της εκπομπής “I love Σου Κου” και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το Σάββατο.

“Με έχει σημαδέψει πάρα πολύ θετικά η γέννηση της κόρης μου. Με έχει σημαδέψει, επίσης, θετικά και αρνητικά, το φευγιό της μαμάς μου.

Θα μου πεις, τι θετικό μπορεί να έχει ένα φευγιό… Ότι ενηλικιώνεσαι. Όπως και άλλες περιπτώσεις κατά τις οποίες πέρασα δύσκολα μέσα στη δουλειά μου” εξομολογήθηκε, αρχικά, η αγαπημένη τραγουδίστρια.

“Έχουν υπάρξει και κακοποιητικές συμπεριφορές μέσα στη δουλειά. Εγώ ανήκω σε μια γενιά καλλιτεχνών που δεν τα καταγράφαμε τόσο πολύ όλα αυτά, τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ήταν πολύ διαδεδομένες. Δηλαδή για εμένα, όταν ξεκίνησα στο θέατρο, ήταν πολύ συνηθισμένο και διαδεδομένο δυστυχώς, κακώς, ένας σκηνοθέτης να σου μιλάει απότομα”.

“Αυτό που συμβαίνει με το metoo είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Από την άλλη, θέλει και μια ρέγουλα. Λίγο να μπορούμε να εξετάζουμε διπλά και τριπλά και τετραπλά γιατί μπορεί να στιγματιστούν και άνθρωποι οι οποίοι στιγματίζονται πολύ εύκολα.

Γιατί ο κόσμος το κάνει πολύ εύκολα. Όπως εγώ αν ακούσω ότι ασκήθηκε ή ασκείται μια κακοποιητική συμπεριφορά σε μια άλλη γυναίκα, θα κατηγορήσω αυτόν τον οποίο έχει κατηγορήσει.

Πρέπει να το διπλτσεκάρουμε, να το τριπλοτσεκάρουμε και να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποδίδεται όπως πρέπει. Μια δικαιοσύνη η οποία θα αποδίδεται όμως, δεν είμαι σίγουρη ότι αποδίδεται πάντα έτσι όπως πρέπει” εξήγησε, παράλληλα, η Φωτεινή Δάρρα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button