Ειδήσεις Ελλάδος

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στην Δράμα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας δράσης

Τα φυσικά τοπία της Δράμας ενθουσίασαν τους επικεφαλής της παραγωγής της νέας ταινίας δράσης με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στην ελληνική πόλη τα γυρίσματα, στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου, αμέσως μετά το Πάσχα.

Το μεγαλύτερο μέρος των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων της μεγάλης χολιγουντιανής παραγωγής έχουν ήδη ολοκληρωθεί και γνωστές αλλά και λιγότερο γνωστές γωνιές της πόλης της Δράμας ετοιμάζονται να να μετατραπούν σε location κινηματογραφικών γυρισμάτων.

«Η εταιρία παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας προσέγγισε αρχικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό να κάνει αυτοψία σε συγκεκριμένους χώρους, οι οποίοι πιθανόν να ενδιέφεραν τον σκηνοθέτη της. Πρόκειται για μια ταινία δράσης που, όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα σχετίζεται με ένα πρώην κατάδικο, ταινία που απαιτεί συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις, οι οποίες έχουν μάλιστα προχωρήσει», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, εκτιμώντας πως μια τέτοια παραγωγή θα εμπλέξει και πληθυσμό αλλά και επαγγελματίες της πόλης της Δράμας και όχι μόνο.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button