lifestyle

Άλεκ Μπάλντουιν: Έσπασε κινητό γυναίκας που απαιτούσε από τον ίδιο να πει «ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Βίντεο κατέγραψε τον Άλεκ Μπάλντουιν να σπάει το τηλέφωνο γυναίκας, η οποία απαιτούσε με μανία από τον ηθοποιό να πει “ελευθερώστε την Παλαιστίνη”.

Το περιστατικό με τον Άλεκ Μπάλντουιν συνέβη σε καφετέρια της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το βράδυ της Δευτέρας (22.04.2024).

Η γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει τον ηθοποιό ενώ εκείνος μιλούσε στο τηλέφωνο μπροστά από την ταμειακή μηχανή μέσα στην καφετέρια, όταν αρχίζει να τον παρενοχλεί ανελέητα, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Άλεκ, μπορείς σε παρακαλώ να πεις μια φορά ‘ελεθερία στην Παλαιστίνη;‘”, ρωτούσε η γυναίκα ξανά και ξανά, η οποία φιλοξενεί μια “αντιφασιστική” εκπομπή που ονομάζεται Crackhead Barney & Friends.

Η επίμονη γυναίκα συνέχισε να παρενοχλεί τον 66χρονο Μπάλντουιν, προτού εκείνος πάει προς την πόρτα μέσα στο Maman στο University Place και της κάνει νόημα να βγει έξω.

“Ελευθέρωσε την Παλαιστίνη, Άλεκ, μόνο μια φορά, και θα σε αφήσω ήσυχο”, είπε. “Θα σε αφήσω ήσυχο, το ορκίζομαι”.

Απλά πες ‘Ελεύθερη Παλαιστίνη’ μια φορά, μια φορά”, πίεζε εκείνη, ενώ εκείνος κούνησε το κεφάλι του αρνητικά και κρατούσε την πόρτα ανοιχτή.

Η παρουσιάστρια του podcast, η οποία είναι γνωστή για τις «ενέδρες»  που στήνει σε διάσημα πρόσωπα, αναφέρθηκε επίσης και στην ποινική υπόθεση του Baldwin στο Νέο Μεξικό, όπου αντιμετωπίζει κατηγορία για τον θανάσιμο τραυματισμό της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”.

“Γιατί σκότωσες εκείνη την κυρία, σκότωσες εκείνη την κυρία και δεν πήρες καμία ποινή”, έλεγε η ταραξίας ενώ τον αποκάλεσε “εγκληματία”.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της άβολης αυτής συνάντησης, ένας εργαζόμενος προσπάθησε να σταματήσει τη γυναίκα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Baldwin φάνηκε επίσης να ζητά από τον υπάλληλο να καλέσει την αστυνομία κατά τη διάρκεια της λεκτικής διαμάχης.

Το βίντεο κόβεται όταν ο Baldwin χτυπά  το τηλέφωνο της οργισμένης γυναίκας και ακούγεται να ρωτάει τον εργαζόμενο: “Μπορείς να μου κάνεις μια γρήγορη χάρη;”. Δεν είναι σαφές αν έλαβε απάντηση.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αντι-ισραηλινοί ακτιβιστές έρχονται αντιμέτωποι με τον Μπάλντουιν.

Μια ομάδα διαδηλωτών παρενόχλησε τον ηθοποιό τον περασμένο Δεκέμβριο και του ζήτησε να καταδικάζει το Ισραήλ. Ο Μπάλντουιν απάντησε “Όχι, υποστηρίζω την ειρήνη για τη Γάζα”, γεγονός που τους άφησε ενοχλημένους.

To άρθρο Άλεκ Μπάλντουιν: Έσπασε κινητό γυναίκας που απαιτούσε από τον ίδιο να πει «ελευθερία στην Παλαιστίνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button