lifestyle

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για το θάνατο του Γιάννη Μαλούχου. Πέθανε το πρωί της Κυριακής του Θωμά (12.05.2024) ο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός.

Έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο βουλευτής και ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτησή του στο Facebook, ενώ την επιβεβαίωσε και η κόρη του.

Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση σήμερα… Ο παλαίμαχος καλός και πολυτάλαντος συναδελφός μας, ο τυπίστας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Γιάννης Μαλούχος έφυγε σήμερα από την ζωή στα 91 του…μετά τον αδελφό του Βασίλη που έφυγε πρόπερσι.. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τις δεκάδες ταινίες που ερμήνευε υπέροχους ρόλους… Καλό ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε από όλους μας ΤΟ ΣΕΗ, το ΤΑΣΕΗ, τον Διονυσο, το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Ο Γιάννης Μαλούχος σπούδασε στη Σχολή Κ. Μιχαηλίδη. Ήταν ηθοποιός της θεατρικής σκηνής και της οθόνης. Συνεργάστηκε επί χρόνια με το ΚΘΒΕ. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν αδελφός του επίσης ηθοποιού Βασίλη Μαλούχου, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή πριν από δυο χρόνια.

Έγινε γνωστός από τους υποστηρικτικούς ρόλους που είχε στις ταινίες, “Η Αλίκη στο ναυτικό”, “Η Λίζα και η Άλλη” – όπου έπαιξε και ο αδελφός του – “Δέκα μέρες στο Παρίσι” και η “Η νύφη το ‘σκασε”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button